Bratr Nicki Jelani Maraj byl u newyorského soudu v pondělí soudcem Robertem McDonaldem odsouzen k nepodmíněnému trestu 25 let, uvedl web TMZ.

Případ, v němž se řešilo obvinění Maraje z predátorského sexuálního útoku na dítě a jeho ohrožení, se táhl celých několik let, Maraj byl shledán vinným již v listopadu 2017. Samotný soud pak ale trval méně než tři týdny.

Bratr rapperky, jejíž pravé jméno zní Onika Maraj-Petty, údajně během osmi měsíců opakovaně znásilňoval tehdy jedenáctiletou dívku (a podle její výpovědi se jednou jednalo i o anální styk), za což byl zatčen a obviněn v roce 2015. Podle reportáží v New York Daily News Maraj nevykazoval žádné emoce. Kromě oběti poskytl svědectví i její bratr, který jeden z útoků viděl. Vinu potvrdily i testy DNA.

Sestra odsouzeného, která asi z takového způsobu propagace radost nemá, se s bratrem od jeho zatčení skoro nestýkala a neměli zřejmě nijak blízký vztah. Dokonce nesvědčila ani u soudu, ačkoliv obhajoba tvrdila, že její slova v soudní síni zazní.

Nicki se v roce 2017 za bratrem šla podívat do vězení, ovšem podle zahraničních médií to udělala jen proto, aby podpořila svou maminkou Carol. Ta chtěla svého syna vidět. 

VIDEO: Nicky Minaj oznámila, že v Bratislavě nevystoupí.

Fotogalerie
25 fotografií