Scénář z Bratislavy, kdy zrušila svou show teprve několik hodin poté, co měl koncert začít, se v neděli opakoval ve francouzském Bordeaux. Fanoušci byli už vpuštěni do arény a s nadšením očekávali příchod jedné z největších ženských hip-hopových hvězd současnosti. 

Po několika hodinách čekání se člen jejího týmu vydal na pódium s prohlášením, že show se z technických důvodů ruší, což její fanoušky pěkně rozčílilo! Dokonce natolik, že začali bučet a skandovat „Cardi B! Cardi B! Cardi B!“. Cardi B (26) je přitom největší rivalka Nicki Minaj a během jejich hudební kariéry si několikrát pořádně vjely do vlasů. Jednou dokonce doslova, kdy naštvaná Cardi B hodila po Nicki Minaj na Fashion weeku v New Yorku svou botu! 

Nicki se po zrušeném koncertu svým fanouškům omluvila ve videu na instagramu s odvoláním na technické problémy. Víceméně však zopakovala stejná slova jako po koncertě v Bratislavě. Bylo by možná lepší, kdyby ale video vůbec nezveřejnila, protože její fanoušky namíchlo ještě víc. Nicki Minaj v něm totiž pokuřuje jointa! 

„Lidi! Není v mém zájmu nevystoupit, ztratit peníze a vytočit fanoušky. Miluju pro vás vystupovat. Před každou show jsem ještě nadšenější než vy. Tato dvě města, ve kterých jsem nikdy předtím nebyla, měla technické problémy,“ říká na instagramu. 

Prostě neměla dostatek elektřiny na to, aby zvládla můj koncert, a neřekli nám o tom do pár hodin před začátkem show. Přitom na zvukovce to bylo v pohodě,“ vysvětlovala na instagramu Minaj a svá slova prokládala potahováním z jointa.

Organizátoři bratislavského koncertu ale z excesu viní samotnou zpěvačku a její tým s tím, že kamiony dorazily pozdě z předchozího města a zvuková zkouška, o které mluví, vůbec neproběhla! Okolo druhé hodiny odpoledne až začaly přijíždět první kamiony. Ve 14:30 jsme teprve začali vybalovat první kamion. Pak nám odpoledne řekli, že ten Majk Spirit asi nebude moci vystoupit, že se to nestíhá. Neproběhla ani zvuková zkouška. A bez ní takovou produkci neudělá nikdo,“ prohlásil po zrušeném koncertu v Bratislavě Andrej Kratochvíl z pořádající agentury XL Promotion.

Kde je pravda, ví jen Nicki Minaj a její tým. Je ale velmi podivné, že tyto koncertní haly mají problém s elektřinou pouze u jejího koncertu, zatímco akce dalších umělců se rušit nemusely. 

Fotogalerie
54 fotografií