Skandalistka Nicki Minaj se rozhodla k naprosto nečekanému kroku. Poté, co jako první rapperka v historii hudby prodala přes 100 milionů alb a singlů, v noci na pátek oznámila prostřednictvím sociálních sítí odchod z hudebního průmyslu. „Rozhodla jsem se jít do důchodu a mít rodinu. Vím, že máte radost, lidi. A pro mé fanoušky: Rappujte moje písničky, dokud nezemřu,“ vzkázala za všech okolností originální umělkyně jak svým příznivcům, tak svým haterům. A všem tím naprosto vyrazila dech, přestože z tohoto neurčitého vyjádření není zatím jasné, zda tím myslí definitivní konec její pěvecké kariéry, anebo jenom odpočinek od branže.

Jejích 20 milionů followerů překvapila rovněž slova o rodině. Nicki, přestože již nějakou dobu randí s bývalým trestancem Kennethem Pettym (41), totiž ještě nedávno skálopevně prohlašovala, že se za svého vyvoleného provdá až poté, co vydá novou desku. O plánovaném těhotenství tehdy také nepadlo ani slovo, koneckonců v odhalených kostýmech by její požehnaný stav bylo záhy velice těžké skrýt, a nové album také zrovna nečeká na vydání, a proto mnozí její fanoušci doufají, že jde jenom o další zpěvaččin svérázný žert.

Nicki, držitelka šesti cen American Music Awards, pěti MTV Video Music Awards a deseti nominací na Grammy, si přitom v srpnu změnila na sociálních sítích jméno na „paní Pettyová“, tedy pouhý rok poté, co s registrovaným sexuálním deviantem začala žít. Tento muž, známý pod přezdívkou ZOO, se dá mimochodem považovat bez nadsázky za nepoučitelného recidivistu. Trestaný byl celkem dvanáctkrát, mimo jiné byl usvědčen ze znásilnění šestnáctileté dívky a odseděl si dokonce i vraždu prvního stupně. Zdá se proto téměř neuvěřitelné, že právě takovýto člověk okouzlil bohatou umělkyni natolik, aby mu chtěla dát děti… Ovšem neříká se snad, že láska je slepá?

VIDEO: Billie Eilish v Praze, 20. srpna 2019

Video
Video se připravuje ...

Billie Eilish v Praze, 20. srpna 2019 Kateřina Harakalová

Fotogalerie
35 fotografií