„Kapsáři úřadovali koncem listopadu v jedné z brněnských restaurací. Jejich oběť (60) ztratila přehled o odložené bundě. Lumpové si přisedli k vedlejšímu stolu a mladší ze zlodějů se dlouhých deset minut snažil získat kořist. Starší komplic mu poté posunky dával přesnější pokyny. Majiteli poté způsobili škodu přesahující 10 tisíc korun,“ uvedl mluvčí policie Petr Vala.

Video
Video se připravuje ...

Kapsáři okradli v brněnské restauraci zákazníka o peněženku. Policie ČR



Mladší muž je ve věku asi 40 až 45 let, je asi 185 centimetrů vysoký a střední postavy, má krátké tmavé vlasy. „Oblečený byl do světle šedého či modrého svetru či mikiny, modrých riflí a na nohou měl tmavší společenskou obuv,“ upřesnil policejní mluvčí.

Staršímu muži je zhruba mezi 45 a 50 lety. Měří přibližně 180 centimetrů, je silnější postavy a má krátké černé vlasy. „Na čele měl dioptrické brýle. Oblečený byl do světle modré košile, šedého svetru se záplatami přes lokty, modrých riflí a na nohou měl tmavou společenskou obuv. Pokud máte jakékoliv poznatky, volejte linku 158, popřípadě se můžete obrátit přímo na brněnské policisty na telefonní lince 974 624 210,“ dodal Vala.

Fotogalerie
4 fotografie