Před Silvestrem některé známé osobnosti v čele s Monikou Absolonovou (43) apelovali na veřejnost, aby si dávali lidé pozor na rachejtle a veškerou pyrotechniku. Lucie s Tomášem teprve nyní přiznali, že ani jim se jisté zapeklité chvilky kvůli oslavám nového roku nevyhnuly.

„Tak jsme si mysleli, že lampion bude lepší jak petardy… než jsme skoro vyhořeli!“ přiznala na instastories bývalá tenistka, která sice se smíchem sdílela záběry, na nichž její partner Plekanec s úsměvem pouští lampion, ovšem do smíchu jí asi nebylo, když se lucernička vymkla kontrole. 

„Příště dáme asi jen prskavky,“ doplnila Šafářová, která je nyní ještě opatrnější než kdy dříve. Přece jen 19. prosince přivedla na svět prvního potomka - holčičku Leontýnku, které doma přezdívají i jednoduše Lea.

Novopečená maminka pak fanouškům ukázala i to, jak to u nich doma vypadá, když žádné nebezpečí nehrozí a převládá idylka. Na fotce, kterou zveřejnila, se totiž spokojeně vyvaluje na gauči nejen táta Tomáš, ale v náručí má i svůj uzlíček štěstí a z druhé strany zase pejska.

„Unavená není jen maminka,“ napsala ke snímku Lucie s tím, že Lea si s pejskem Rockym dobře rozumí. Připojila i pochvalu pro Tomáše: „Táta je dobrá chůva.“ Tak nezbývá jen doufat, že při pochrupování celé rodinky už žádné lampiony nikde nelétaly a napříště si dá dvojice lepší pozor.

VIDEO: Trojnásobný otec Plekanec: Na jméně jsme se s Luckou shodili, časově to klaplo

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobný otec Plekanec: Na jméně jsme se s Luckou shodli, časově to klaplo. TV Blesk Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
50 fotografií