"Leontýnka - už potřetí a stejně krásný pocit. Vítej v naší rodině!😘❤️ #matyáš #adam #leontýnka #rocky🐶#rodina" - takový vzkaz umístil Plakanec na instragram ve čtvrtek zhruba v 16 hodin. Hokejista se tak po dvou chlapcích dočkal holčičky.

Leontýnka nicméně podle všeho přišla na svět už včera. Sama Lucie Šafářová totiž na své sociální síti uvedla: "Není nic krásnějšího, než se poprvé probudit jako maminka...  vítej v naší rodině Leontýnko..."

Dvojice již dopředu hlásila, že jejich miminko by mělo přijít na svět těsně před Štědrým dnem. Plekanec měl ovšem nakonec co dělat, aby příchod miminka na svět stihl. Místo zápasu v Litvínově v dresu Komety Brno prý v noci ze středy na čtvrtek mířil do porodnice. „Tomáš Plekanec očekává rodinu a byl v porodnici,“ potvrdil pro iSport.cz zvěsti o porodu i Kamil Pokorný, asistent trenéra v Kometě, který vysvětloval Tomášovi absenci na důležitém zápase. Zatímco pro Šafářovou se jedná o prvního potomka, Tomáš má již dva starší syny z bývalého manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39). S tou se rozvedl také v letošním roce, rozchod s ní oznámil ovšem již loni v létě.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií