Nedlouho po tom, co se provalil Plekancův vztah s mladou tenistkou, pár šokoval očekáváním společného dítěte. Devět měsíců uplynulo jako voda, a tak oba dva ve čtvrtek 19. prosince na sociální síti oznámili narození dcery Leontýnky.

Zatímco pro Šafářovou je to první potomek, hokejista už má za sebou jako otec dva porody synů Matyáše (8) a Adama (4). Jak se cítí čerstvě po narození první dcery? „Samozřejmě člověk prožívá spoustu emocí kolem toho a je to krásný,“ svěřil se Plekanec pro iSport.blesk s intenzitou niterních pocitů.

A vypadá to, že porod proběhl bezproblémově a pár naštěstí nic nezaskočilo. Aspoň to vyplývá z hokejistových slov. „Byl jsem na to připravený, věděli jsme, že to může kdykoliv nastat, takže to nebylo vůbec nic neočekávaného,“ říká novopečený otec novorozené Leontýnky.

A kdo vlastně byl v páru ten, který přišel se jménem? Okolo toho byl hokejista trochu tajemný. „Na jménu jsme se shodli. Nějak to vyplynulo...,“ tvrdí Tomáš, který prý ještě ani nestihl zapít dceřino narození a hlavně zdraví. „Oslavu jsem zatím odložil. Byl jsem hrozně unavený,“ přiznal, že ve spojení s každodenními tréninky a zápasy byl bujarý oslavný mejdan nad jeho síly.

Záhy po narození byla překvapivě mezi prvními gratulanty i exmanželka a zpěvačka Lucie Vondráčková (39). „Hodně zdraví a štěstí nové sestřičce přejí brácha Adam, Maty a Lucka #healthy #lucky #baby,“ napsala na instagram krásné blahopřání.

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobný otec Plekanec: Na jméně jsme se s Luckou shodli, časově to klaplo TV Blesk Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
39 fotografií