„Vedení Slovenského národního divadla přijalo s hlubokým smutkem zprávu o úmrtí přední mladé členky Činohry SND Moniky Potokárové. Narodila se 30. června 1992 v Prešově, náhle nás opustila 25. listopadu 2019. V Monice Potokárové ztrácí naše kultura a umění jednu z nejtalentovanějších představitelek mladé herecké generace. Čest její památce!“ objevila se v pondělí odpoledne na stránkách Slovenského národního divadla zdrcující zpráva o nečekaném odchodu teprve sedmadvacetileté herečky Moniky Potokárové.

Podle informací Nového Času mohla půvabná brunetka spáchat sebevraždu. Jestli je to pravda, se však s jistotou neví. Smutná zpráva se velmi rychle rozšířila a zasáhla i její kolegy, kteří s ní hráli divadlo a přátelili se s ní. Není proto divu, že jejich slova jsou plná žalu a smutku.

„Je mi to strašně líto, ani nevím, co říct, napsat, a jediné, co mohu říct, Robe, všichni kolegové, všichni přátelé, rodino, upřímnou soustrast,“ napsal herec Slovenského národního divadla Juraj Loj (36), který v kondolenci oslovil i partnera zesnulé herečky, herce Roberta Rotha (47). „Velmi smutné,“ neměla slov další z hereckých kolegyň Eva Pavlíková (59).

Fotogalerie
9 fotografií