„Dnes jsem se naposledy rozloučila s tátou, který minulý týden po náhlé příhodě odešel,“ napsala v pátek večer Hanka na instagramu, na níž je zachycena celá v černém, jak stojí na hřbitově. Jelikož snímek byl vyfocen za světla, zřejmě cvičitelka nějakou dobu váhala, zda příspěvek zveřejnit.

„Taťka byl velký sportovec, hrál fotbal za Slavii Kroměříž a pak byl dlouho fotbalovým trenérem. Mě ke sportu přivedl v sedmi letech, kdy mě vzal za ruku a odvedl mě na gymnastiku,“ vyprávěla o svém tatínkovi smutná Kynychová.

„Vždycky mě podporoval a byl i na mých závodech ve sportovním aerobiku. Za jeho sportovní příklad jsem mu velmi vděčná,“ přiznala, že nyní přišla o svůj velký vzor a zároveň oporu do života.

„Rozloučení bylo smutné, jak už to bývá, ale budeme na něj vzpomínat vždycky tak, jak jsme ho znali,“ dodala a v hashtazích ještě napsala vzkazy: „Navždy v mém srdci“ a „Odpočívej v pokoji.“ V instastories zase odhalila, že doufala, že jí to v černé sluší, jelikož tatínek měl krásné ženy rád. „Proto si taky vzal moji mámu.“

Jen trochu zarážející je, že před dvěma dny sdílela Hanka úplně jiný snímek, na kterém ležela nahá naložena ve vaně plné pěny. Tehdy nevypadala, jako by zrovna truchlila, ale možná se jednalo jen o špatně načasování. Každopádně Hančin otec by si jistě přál, aby žila dál a užívala si chvil na Zemi plnými doušky.

VIDEO: Hanka Kynychová si odmítala přiznat stárnutí: Dostala jsem z toho tik, připustila

Video
Video se připravuje ...

Hanka Kynychová (51) si odmítala přiznat stárnutí: Dostala jsem z toho tik, připustila Markéta Reinischová,

Fotogalerie
32 fotografií