Interpret hitů Baby nebo Sorry Justin Bieber patří mezi umělce, jejichž duše je jaksepatří rozháraná. Poměrně pravidelně plní média svými častými emocionálními výbuchy a hroutí se minimálně jednou, dvakrát do měsíce, kdy pak hledá pochopení a rady v kostele u svého duchovního pastýře. V modelce a dceři známého herce Stephana Baldwina (53) Hailey však podle všeho nalezl spřízněnou duši, v jejím náručí se zbavil svých démonů a podstatně se uklidnil. Možná by se dalo říct, že zkrátka dospěl. A dokonce znovu přislíbil svým fanouškům, že brzy vydá nové album.

V den jejích třiadvacátých narozenin jí pak napsal dojemné vyznání. „Všechno nejlepší, miláčku! Díky tobě chci být každý den lepším! Způsob, jakým žiješ svůj život, je tak přitažlivý… Mimochodem, rajcuješ mě snad všemi způsoby,“ svěřil se Justin, a neopomněl svá slova doplnit ani množstvím smajlíků se srdíčky místo očí.

Zároveň naznačil, že nyní budou na pořadu dne miminka. „A v příští sezoně děti,“ napsal. Celý vzkaz pro svou choť, již si vzal celkem dvakrát (poprvé se vzali loni na podzim během komorního obřadu v New Yorku, podruhé uspořádali honosnou party pro své rodiny a přátele v Jižní Karolíně), navíc doplnil nádhernými svatebními fotkami, za což záhy posbíral více než pět a půl milionu lajků.

Svým followerům, jichž má jenom na instagramu úctyhodných 122 milionů, rovněž ukázal i dárek, který své nejdražší koupil: hodinky Audemars Piguet zdobené diamanty, jejichž cena se odhaduje na desítky tisíc dolarů, takže za ně klidně mohl utratit čtvrt milionu českých korun anebo i částku naprosto astronomickou a mnohem vyšší. „Jenom to nejlepší pro moje zlatíčko,“ napsal zpěvák ke kratičkému videu, na němž předvádí hodinky v celé jejich třpytivé kráse.

Jak se zdá, Hailey je Bieberovi, jenž nedávno přiznal, že bojuje s těžkými depresemi a má za sebou dokonce drogovou minulost, pořádnou oporou. A nejspíš mnohem větší, než jakou měl ve své předchozí partnerce, zpěvačce Seleně Gomezové (27)! Způsob, jakým žila svůj život ona, byl pro známého bouřliváka pravděpodobně spíše (sebe)destruktivní.

Její psychika byla totiž stejně nestabilní jako ta Justinova, mladá umělkyně nejednou skončila docela na dně v psychiatrické léčebně, a s jejich rozchodem se podle všeho ještě stále tak docela nevyrovnala. Nedávno totiž vydala svůj nový song, v němž se tvrdě naváží do svého ex, například slovy „nasliboval jsi mi hory doly a já jsem ti to uvěřila, byl jsi pro mě vždy na prvním místě a zbožňoval jsi to“, nebo „dala jsem do toho vše a všichni to ví, srazil jsi mě k zemi a teď je to vidět, do dvou měsíců jsi nás nahradil, jako by to bylo lehké“. V refrénu ovšem dochází u Seleny k jistému prozření „potřebovala jsem tě ztratit, abych se milovala“. Snad je tento milostný trojúhelník tedy konečně definitivně vyřešený…

VIDEO: Labilní Justin: Rozplakal se na udílení MTV Music Video Awards.

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber se rozplakal na udílení MTV Music Video Awards. Youtube

Fotogalerie
44 fotografií