Už přes dva roky je Daniel Hůlka šťastně ženatý s výrazně mladší Barborou Klement Hůlkovou (28), se kterou v pozdním věku založil rodinu, a raduje se tak z dvaceti měsíční dcerky Rozárky. Stejně tak dlouho ale bydlí v mobilheimu, který mu až takové potěšení nepřináší.

Z dočasného útočiště se za více než dva roky stal regulérní domov. Zpěvák totiž čekal, až ztrouchnivělý dům, který kdysi stavěl jeho tatínek, vyschne. „Dům v Jevanech stále vysychá, takže není možné s ním něco dělat. Žijeme střídavě v mobilheimu a v pražském bytě. Už jsme si tak zvykli, ale jak to bude možné, začnu rekonstruovat,“ řekl koncem srpna Blesku Hůlka.

Nakonec je ale vše jinak! Dům se rekonstruovat nebude, a zpěvákova rodina se tudíž do něj nenastěhuje! „Dělali jsme opravdu, co se dalo, a zjistili jsme, že to nejde. Nakonec to dopadlo tak, že se to sice o rok odložilo, ale bourat a stavět se bude. Už si jenom nejsem moc jistý, že by to měl být srub. Myslím si, že to bude praktičtější barák,“ svěřil se expres.cz muzikálový Dracula s dost zásadní změnou životních plánů.

„On ten mobilheim je luxusní tři plus jedna. Není tam důvod k tomu, aby z toho byl člověk špatný. My máme navíc s Barborkou naštěstí k tomu stejný vztah. Na ten barák nespěcháme,“ upřesnil s tím, že rodina ani teď náhradním bydlením nijak nestrádá.

VIDEO: Daniel Hůlka jako kočovník! S malou dcerkou a manželkou stále žijí v mobilheimu! 

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka jako kočovník! S malou dcerkou a manželkou stále žijí v mobilheimu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií