Agáta Prachařová se konečné smířila s definitivním rozpadem manželství s Jakubem. Dlouho přitom věřila, že je to jen další krize a jejich cesty se opět spojí.

Rozvod bude a řešíme ho. Zatím jsme ani jeden nepodali oficiální žádost o rozvod, ale necháme to až na nový rok. Vánoce si užiju se svou rodinou, přiletí máma, takže se vlastně těším. Jak bude mít Kuba děti, jsme ještě neřešili,“ řekla Blesku modelka, která na rozchodu vidí nejednu pozitivní věc.

Vlastně až teď mi došlo, jak je super, že se o děti střídáme. Konečně se Kuba chová jako táta a já mám na sebe daleko víc času, což jsem doposud neměla. Vždycky bylo všechno jen na mně,“ tvrdí Agáta, která se netají tím, že si založila účet na seznamce, kde našla lásku třeba blogerka Nikol Moravcová (32). Ta tam poznala manžela Karola.

„Hodně mých kamarádek tam je, tak jsem si říkala, že to zkusím taky. Ale čím dál víc je mi z toho spíš zle, protože je tam tolik známých, co jsou ženatý nebo vdaný, a přesto veřejně hledají povyražení. Myslím, že to brzy zastavím,“ míní Prachařová, která prý nového chlapa nemá, ale občas si s kamarády vyrazí na večeři nebo drink. 

To Prachař je už několik měsíců zamilovaný do topmodelky Denisy Dvořákové (28), a dokonce už spolu bydlí v pronajatém bytě.

VIDEO: Prachařová o rozvodu: Doma mají zákaz mluvit, syn nového tátu nechce

Video
Video se připravuje ...

Prachařová o rozvodu: Doma mají zákaz mluvit, syn nového tátu nechce. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií