Tereza Kardová jela v sobotu 16. listopadu s kamarádkou na Lipno. V obci Plánička ale dostala smyk, auto vylétlo z vozovky a dopadlo na střechu. Okolo jedoucí řidiči okamžitě zavolali záchrannou službu.

Jedna zaklíněná žena byla s úrazem hlavy a páteře po zajištění posádkou RZP Trans Hospital PLUS a vyproštění hasiči předána posádce vrtulníku, který ji přepravil do nemocnice v Českých Budějovicích. Druhá žena byla převezena pozemní posádkou do nemocnice v Českém Krumlově,“ píše se na stránkách Týdeníku policie, kde je i pár fotek z místa krátce po nehodě.

To, že skutečně šlo o nevlastní dceru Daniela Nekonečného, Blesku potvrdila její matka a dlouholetá přítelkyně zesnulého »ministra« rozkoše, Zuzana Kardová.

Bohužel je to tak, moje dcera byla okamžitě v nemocnici v Českých Budějovicích operována. Měla zlomených několik krčních obratlů, zranění na hlavě, naštěstí ne vážné. Zatím je stabilizovaná, ale necítí nohy.“

„Včera mi lékaři řekli, že pohnula kolenem, věřím že se postaví na nohy. Vím, že to chce čas a bude to zase dobré, ale jsem už na pokraji sil. Odešel mi Dan, teď je dcera ve vážném stavu,“ svěřila se Blesku s pláčem v hlase Zuzana, která je nyní u své dcery.

Je při vědomí, ale ještě si pořádně neuvědomuje, co se stalo a kde je. Velmi těžce snáší, že necítí nohy, ale nejenom já, ale i její kamarádky jí dodáváme sílu a energii," dodala Kardová. Pro Terezu, která je tanečnicí a byla i v souboru Nekonečného, je to o to víc těžké. Přece jen nohy a pohyb ji živí. „Všem děkuji za podporu a energii, co mi lidé posílají na sociální síti, je to pro obě těžké, ale dáme to,“ věří Zuzka.

VIDEO: Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií