Začátek pohřbu ještě Lenka Konečná absolvovala po boku Danovy expartnerky Zuzany Kardové. Obřad, jaký Česko nezažilo, však byl nad její síly. „Zapracovaly nervy a Lenka zkolabovala. Nevíme, co s ní je. V sanitce se ji pokoušejí dát dohromady,“ potvrdila Blesku Kardová bezprostředně po skončení posledního rozloučení, na které dorazily davy lidí. 

Lenka Konečná byla na pokraji zhroucení už od okamžiku, kdy se o bratrově smrti dozvěděla. O jednoho bratra totiž už tragicky přišla dříve, po smrti jsou také oba jejich rodiče.

Obřad kvůli velkému počtu smutečních hostů začal o dvacet minut později. Ale stál za to! Nad rakví stáli čestnou stráž tanečníci a tanečnice, někteří oblečení do výstředních a extravagantních kostýmů, v nichž s Danem vystupovali, třeba coby plyšové gorily. Hrála samba, showmanovy největší hity, sršely ohnivé gejzíry jisker... Celý obřad tak připomínal obří mejdan. „Je bizarní to říci, ale pokud se má člověk s někým rozloučit, tak tato forma se mi líbí,“ okomentoval to po konci obřadu Miloš Pokorný, který na přání Kardové nad rakví promluvil.

VIDEO: Pohřeb Dana Nekonečného (†52) jako karneval! Samba v krematoriu!

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Dana Nekonečného (†52) jako karneval! Samba v krematoriu! aleš brunclík

Fotogalerie
95 fotografií