Zlatá slavice v posledních letech září jako nikdy. Po boku čerstvého mistra světa v benchpressu, urostlého Radka Filipiho (36) má zpěvačka úžasný klid, zázemí a porozumění, jaké dlouho s žádným mužem nezažila.

Ne vždy tomu ale tak bylo. Lucie Bílá má za sebou v životě celou řadu nevydařených vztahů – od zesnulého Tomáše Holého (†21) přes Petra Kratochvíla (69), se kterým si „upletla“ syna Filipa (24), až přes manžely Stanislava Penka (45), Vaška Noida Bártu (39) a nakonec přítele Petra Makovičku (41). A nyní už čtvrtým rokem s menší pauzou randí se sympatickým fitness trenérem Radkem Filipim.

Mezi jednotlivými vztahy ale byla zpěvačka někdy chvíli i sama. A tak co se nestalo... Jednou už jako dávno známá tvář vyrazila na rande naslepo! Lucii se jednou rozbilo něco v kuchyni, a tak zavolala opraváři, aby jí pomohl problém vyřešit. Jenže se dovolala špatnému člověku, který jí sice s kuchyní nepomohl, zato jí ale po hovoru poslal SMS zprávu, ve které Lucii složil poklonu, že má hezký hlas a že by ji rád pozval na kávu.

A Lucie opravdu šla. „Řekla jsem si, tak dobře, zkusím jít na nějakou tu schůzku naslepo, ale pán bude asi překvapenej. Tak jsem šla a proti mně byl člověk, který mi řekl, že jsem pěkná. A pak se mě za chvíli zeptal: ‚Co děláte? Jaké je vaše povolání?‘“ popisuje Bílá neuvěřitelnou situaci, při které ji dotyčný muž nepoznal, v pořadu Lucie Výborné na Radiožurnálu.

„Tak jsem si říkala, že si teda budeme hrát na to, že mě nezná. No, dobře... A po čase jsem zjistila, že mě ten kluk opravdu nezná. Po chvilce to byl neuvěřitelně nádhernej slastnej pocit, že někdo mluví fakt se mnou. Že nemluví s plakátovou holkou nebo s Lucií Bílou, která má různý nálepky... Říkala jsem si, bože, to je nádherný, ta sladká anonymita! Cítila jsem se opravdu nádherně, protože ten člověk balil mě,“ popsala se smíchem zpěvačka, jak si užívala, že onen muž neměl vůbec ponětí, kdo naproti němu sedí.

Bohužel ale nakonec se vše dozvěděl a jeho reakce už byla vcelku předvídatelná. „Příběh skončil na ulici, když někdo vylezl z toho obchůdku a zeptal se mě, co tady dělám. Tak se mě ten muž ptal, jestli jsem v ulici nějaká populární nebo co. A pak hned přišlo nějaké dítě pro podpisovou kartu, tak jsem ji vytáhla z tašky a on úplně zbělal a říká: ‚Já v životě neměl žádný štěstí. Kdybyste mi řekla, že jste Lucie Bílá, já bych v životě na to kafe nešel. Já bych přece nemohl jít na kafe s Lucií Bílou...‘ Já mu jsem ale za tu půlhodinu vděčná, protože tenhle pocit vlastně jinak vůbec neznám, být anonymní člověk. Je to hezký,“ vzpomíná zpěvačka.

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií