Od té doby, co je Lucie Bílá šťastně zadaná a po jejím boku se objevuje obří svalovec Radek Filipi (36), zpěvačka jako kdyby omládla. Ano, zlatá slavice sice vypadala dobře vždy, jenže nemá smysl si nic nalhávat... Čím je člověk starší, tím to udržování se jde hůř a hůř. Což se na vzhledu Lucie stále vůbec nijak negativně neprojevuje!

Naše nejslavnější česká pěnice oslavila před třemi lety padesátku, což se může pro mnohé ženy jevit jako kritický věk. To ovšem není Bílé případ. To nyní dokázala, když se vystavila na dovolené v Chorvatsku v plavkách, což běžně rozhodně nedělá, protože se v nich celkově nepříliš ráda ukazuje. „Tímto porušuji svou zásadu, v plavkách nikdy a nikam,“ komentovala vlastní sexy fotku v černých krajkovaných plavkách.

To, že Lucie Bílá vypadá skutečně k světu a rozhodně se nemusí schovávat ani v plavkách, dokazují i komentáře fanoušků na instagramu. „Kdykoliv a kamkoliv,“ reagovala na komentář k fotce neznámá žena. „A všechny ty umělohmotné dvacetileté holky se můžou jít zahrabat,“ sklonila Lucii poklonu další z žen. „Nemáte se za co stydět, paní Bílá. Máte postavu jako dvacítka a velice jste omládla, sluší vám to. Jen tak dál!“ zněla další slova obdivu potvrzující fakt, že černovlasá pěnice rozhodně ještě nepatří do starého železa.

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií