Živé přenosy mohou být velice nebezpečné. Své o tom ví nejeden moderátor, který ve vysílání (ať už televizním, či rádiovém) řekl něco, co porušovalo jakoukoliv etiketu, a někdy dokonce právní řád. Tentokrát se v přímém vysílání rádia Kiss spálil Michal Kavalčík, známější v roli Rudy z Ostravy.

Jako Ruda si mohl na Frekvenci 1 dovolit kdeco. V Kiss rádiu však vystupuje sám za sebe, což se mu teď celkem vymstilo. Tedy hlavně jeho specifický humor, který nemusí být každému úplně sympatický. A to zvláště v tomto případě, kdy Kavalčík ve vysílání vyhlásil neexistující soutěž o beznadějně vyprodané lístky na dlouho očekávané fotbalové utkání mezi SK Slavia Praha a FC Barcelona na pražském Edenu (vysílání proběhlo před úterním zápasem). „Máme jako jediné rádio Česka dva VIP lupeny na dnešní zápas. Dva lupeny na tribunu. Kdo by je chtěl?“ hlásal Kavalčík a netušil, jaké fiasko ho čeká v následujících okamžicích.

Netrvalo dlouho a posluchači volali do studia jak diví. Tím „šťastným“, který se dovolal, byl jakýsi Honza z Hroznové Lhoty, který byl z údajné výhry v takové euforii, že vůbec nevnímal, když se ho Kavalčík snažil (vědom si již svého přešlapu) zastavit a vysvětlit mu, že šlo jen o (značně nepovedený) vtípek a žádné lístky rádio nemá, a tudíž je ani nikomu neposkytne.

Z nepovedeného žertu se tak vyklubal nejen pořádný trapas, ale i průšvih pro samotného moderátora, který od té doby dostal zákaz vysílání. A to i přesto, že zklamaný posluchač Honza vzal celou situaci nakonec s nadhledem, Kavalčíkovi teď za to hrozí vyhazov z rádia!

„Přátelé, jak to napsat? Tak už se na Kissu asi neuslyšíme. Vždycky jsem se snažil, aby rádio BAVILO a aby to pro Vás dopoledne byla SHOW a aby Vám to v práci prostě lépe utíkalo. Jen bych od Vás potřeboval vědět, jestli jsem to opravdu přepískl, jak mi teď v rádiu bylo řečeno, a nebo to byl super PRANK a sranda...? Díky za všechny názory a Honzovi z Hroznové Lhoty se dodatečně omlouvám. Snad se ještě uslyšíme. Michal K.,“ sype si popel na hlavu na svém fanouškovském facebooku Michal Kavalčík s tím, že má pořád naději, že se ho fanoušci v příspěvcích zastanou, a vedení rádia možná nad celou situací přivře oči a dá mu ještě šanci.

„Možná by neškodilo se s ním sejít (pokud bude mít zájem) a něco natočit, nějaké smírové video, kde se na konci přátelsky obejmete a můžeš ho i pohladit po vlasech,“ navrhl celkem přijatelné řešení jeden z komentujících. „I legrace má své hranice, tohle bylo moc,“ myslí si další. Většina se však shodla na tom, že i když to byl pořádný přešlap, na definitivní konec v rádiu to určitě není. „Můj názor je, že to přes čáru bylo. Bylo by fajn, kdybyste se mu osobně omluvil, ale určitě bych vás nevyhazovala. Jste skvělý moderátor, ráda vás poslouchám. Doufám, že to dopadne dobře,“ podržela takhle Michala spousta jeho fanoušků, kteří se možná zaslouží o to, že ho zase v éteru brzy uslyší.

VIDEO: Michal Kavalčík přišel o statisíce! Kvůli Rudovi z Ostravy!

Video
Video se připravuje ...

Michal Kavalčík přišel o statisíce! Kvůli Rudovi z Ostravy! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií