Herečka známá z Ordinace v růžové zahradě 2 a seriálu Vyprávěj Andrea Růžičková na konci července oznámila, že je v požehnaném stavu. Její malý Tobiáš (2) se tak co nevidět dočká bratříčka, nebo sestřičky. Pohlaví miminka totiž slovenská kráska spolu s partnerem Mikolášem Růžičkou (40) dosud neprozradila.

Andrea si na sociálních sítích a skrze rozhovory vybudovala image takzvané bio matky. I když se sama tomuto označení brání, nemůže popřít, že upřednostňuje přírodní produkci a zdravý životní styl, což brzy už dvojnásobnou maminku samozřejmě šlechtí.

Andrea je věřící, a tak jsou její morální hodnoty trochu jiné, než většiny lidí v této republice (více méně ateistické), v níž však herečka už léta žije. To dokazuje i její odpověď na instagramu, kde se jí fanoušek zeptal, jaký má názor na interrupci.

„Nikoho nesoudím a ani nebudu, ale myslím, že život je zázrak. Některé ženy procházejí velmi složitým rozhodnutím, či už z důvodu incestu, znásilnění, nemocného dítěte, špatné životní situace... ale... co když zrovna ten malý človíček je posláním... záchrancem, učitelem, objevovatelem, vědcem... každý z nás je potenciál!“ napsala Andrea, z jejíž slov vyznívá, že jí by její svědomí v žádné životní situaci tento radikální zákrok, jakým potrat je, podstoupit nedovolilo.

VIDEO: Slovenka Andrea Kerestešová: Po 11 letech žádám o trvalý pobyt v Praze!
Video
Video se připravuje ...

Slovenka Andrea Kerestešová: Po 11 letech žádám o trvalý pobyt v Praze! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií