Márinka je sice dcerou známé umělkyně Mahuleny Bočanové, ale hereččiných genů však moc nepodědila. Na rozdíl od maminky je světlovláskou, kdežto Bočanová brunetou, je bleďoučká, zatímco Bočanová snědá, je modrooká, ale Bočanová hnědooká… A takhle bychom mohli pokračovat i dále. Představitelka čarodějnice Bludimíry z pohádky Kouzelný měšec nakonec ale přišla na to, komu se plod jejího těla podobá: Jednomu známému šéfkuchaři, který usedl v porotě kulinářského pořadu MasterChef Česko!

„Nemůžu si pomoct, po ránu vypadá jako Forejt,“ napsala Bočanová na instagram ke koláži několika snímků své dcery a známého kuchařského odborníka, jenž se může pochlubit michelinskou hvězdou, Přemka Forejta (32). Dívenka, která už od narození trpí lehčí formou autismu (a poslední dobou také epilepsií), na některých momentkách skutečně vypadá jako slavný šéfkuchař! Obzvlášť, když si rozcuchá vlasy… „Jen jestli není náhodou Forejtová!“ spekulují někteří hereččini příznivci. Přestože jde pochopitelně o nadsázku, Márinka bude zkrátka podobou spíše do svého otce, tedy podnikatele Viktora Mráze (51), mnohé Mahuleniny followery to pobavilo. „Si zabila,“ baví se nad koláží fotek například moderátorka Martina Gavriely (41) a také herec Aleš Háma (46) opatřil tento snímek mnoha rozesmátými smajlíky.

Jak je vidět, Bočanovou, která se po prázdninách vrátila do divadelní sezóny a nově nastoupila i do seriálu Ordinace v růžové zahradě, smysl pro humor rozhodně neopouští.

VIDEO: Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
55 fotografií