Fotku zuboženého Petra Jandy, kterou sám na sociální síť umístil, vyvolala spoustu otázek, kde k monoklu lídr kapely Olympic přišel. I když to vypadá na hospodskou rvačku nebo pád na roh stolu, tak je vše úplně jinak. Ze zpěvákových slov vyplývá, že si úraz způsobil ve spánku sám!

„Co vám budu povídat. Bojoval jsem s tím teroristou, jako kdyby mi šlo o život. Při posledním kopanci, který jsem mu dal, jsem uslyšel ránu a pak jsem se probudil. U nohou naší postele, vysvětlil Janda u fotky s hashtagem „šílené sny“. Je zřejmé, že muzikant po nocích zažívá opravdovou divočinu, a to nejenom s manželkou Alicí (37).

„Můj táta... už jste viděli? sdílela a okomentovala snímek Jandova dcera Marta Jandová (45). Petrovi se nepříjemná nehoda musela stát už před víkendem, protože na nedělním koncertě Aleše Brichtyk 60. narozeninám, přišel se slunečními brýlemi na očích.

Podobná událost nedávno potkala zpěvačku Sabinu Křovákovou (27), která po náměsíčné noci skončila zakrvácená se zlomeninami v péči lékařů.

VIDEO: Petr Janda na pohřbu textaře Poštulky: Drsná hádka před smrtí!

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda na pohřbu textaře Poštulky: Drsná hádka před smrtí! Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
26 fotografií