Temperamentní Marika Sörösová, žena, která po boku Karla Gotta žila tři roky, příliš ve věrnost svého partnera nevěřila. Několikrát prý dokonce zavolala do hotelu, aby se ujistila, jestli tam Karel Gott skutečně spí. „Po dobu, co jsem s ním žila, vím minimálně o třech ženách, se kterými mne podvedl,“ dušovala se v roce 2001 pro Super.cz. Zpěvák si podle jejích slov pro své časté milostné avantýry hledal různé výmluvy. Kontakty s jednou oční lékařkou například odůvodňoval tím, že mu léčí hlasivky. „Dělalo mu dobře, když mohl pobláznit nějaké mladé děvče. Později se už však ovládal, protože velmi dobře věděl, že udělám scénu nebo mu uteču,“ tvrdila impulzivní blondýna.

Když se v roce 1997 seznámili, vyhledala psychologa, aby se s ním poradila, jestli se má do vztahu pustit. Byla zasnoubená, žila v Berlíně se studentem tělocviku a dělala maskérku v divadle. Pouta záhy přetrhala a už dováděla ve vile na Bertramce, kam si ji český donchuán zval. Nicméně jí pořídil nejdřív byt, kam za ní také občas docházel. „Milovali jsme se všude. Nejraději v obýváku jeho domu. Z perského koberce jsem měla pěkně odřená kolena,“ prohlásila Marika v knize Když milenky pláčou. Přestože byl mezi nimi téměř čtyřicetiletý věkový rozdíl, jedno měli společné: Oba měli rádi sex.

„Karla jsem sváděla. Když třeba telefonoval, dělala jsem mu striptýz, že musel hovor ukončit, jak byl vzrušený. Pak mě honil po domě,“ líčila. Tehdy si náramně užívala, že po ní – tehdy mladé, dvaadvacetileté – Gott velice toužil. V její knize o životě s Gottem se veřejnost dozvěděla mnoho podrobností z jejich intimního života. Například i to, že Karel dostal na Mariku chuť, když právě klepala maso na řízky. Večeře tedy musela počkat. Jindy si to prý zase rozdali v autě na zadních sedačkách. Vepředu přitom pochopitelně seděl řidič…

VIDEO: Takový byl Karel Gott: Plejáda českých hvězd o milovaném Mistrovi ve speciálním dokumentu 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Takový byl Karel Gott: Plejáda českých hvězd o milovaném Mistrovi ve speciálním dokumentu Blesk TV

Fotogalerie
41 fotografií