Před více než dvěma týdny šokovala Jitka Boho na sociální síti nečekaným prohlášením. „Už více než měsíc jsme s Rosálkou ‚Moravandy‘… V mém soukromém životě došlo k určitému zlomu, který hodně věcí změnil a ještě změní… Určitě to nebude jednoduché, ale nemohla jsem jinak,“ řekla nepřímo Jitka, že opustila i s dcerou manžela Lukáše, kterého si vzala v roce 2015. Od té doby je s Rosálkou stále na Moravě, a jak to vypadá, ještě si tam holky nějaký čas pobudou.

Jitka se kromě zpěvu věnuje také přidávání tématických videí na svůj youtube kanál, kde v poslední době z již známých důvodů žádné video dlouho nepřibylo. Až teď! Mladá maminka publikovala nové video s příznačným názvem „Vše se děje z nějakého důvodu“. Kdo by ale čekal, že modelka ve videu syrově popíše důvody rozpadu jejího manželství, ten by byl hodně naivní.

První tři minuty věnovala Jitka zesnulému Karlu Gottovi (†80), o jehož smrti se dozvěděla krátce před natočením videa. „Myslím, že každý z nás budeme na něj vzpomínat, na jeho hlas, na jeho krásné písně. Zapálila jsem za něj svíčku a samozřejmě mu přeji, aby odpočíval v pokoji, a čest jeho památce,“ řekla na úvod Boho.

Pak ale přešla k tématu, které je, zdá se, nevyhnutelné. „Poslední dobou jsem se hodně řídila svým instinktem a svým srdcem a svých rozhodnutí nelituju,“ začala těmito slovy o těžké životní etapě. „Cítím, že se mi otevřela nová cesta. I když to bylo hodně náročné a hodně těžké to ještě bude, tak přesto v sobě cítím obrovskou sílu a obrovskou energii... Myslím si, že věci, které se staly, se staly z nějakého určitého důvodu,“ mlžila ve videu Jitka ohledně partnerských problémů s tím, že všem děkuje za podporu, kterou jí projevovali po provalení rozchodu.

„Dnešní video natáčím v jiném prostředí, než na které jste zvyklí. Je to pokoj, kde jsem strávila své dětství a kde jsem vyrůstala. Teď jsem se sem vrátila s Rosálkou a budeme to ještě hodně předělávat... Chci tu i Rosálce vytvořit krásné prostředí, protože tu nějaký čas budeme,“ prozradila Jitka fakt, že do Prahy se v nejbližší době zpátky stěhovat neplánuje. Kvůli práci bude ale do hlavního města pravidelně dojíždět.

Podrobnosti o rozpadu svého manželství se však rozhodla vynechat. „Rosálka kousek odsud nastoupila do školky a je tam moc spokojená... K té věci, která se stala mezi mnou a Lukášem, se nechci zatím nějak vyjadřovat, nechci to rozebírat. Chci si zachovat své určité soukromí. Důležité je, že tu jsme oba dva pro Rosálku a navždy budeme jejími rodiči,“ myslí si Boho, která si je ale vědoma, že na Moravě ji zářná budoucnost nečeká.

„Do budoucna tady nechci zůstat. Praha je místo, o kterém jsem snila už od dětství a chci se tam vrátit. Ne třeba přímo do centra, ale kousek za Prahu a chci prostě začít znovu s Rosálkou. Věřím, že to zvládneme. Bude to těžké, vím to, ale cítím, že to je takto správně. Každý večer se modlím, abych dostala tu sílu to zvládnout. Na druhou stranu vím, že nejsem jediná. Uvědomila jsem si, že maminek v podobné situaci je víc,“ konejší se Boho, která i když nic konkrétního neprozradila, celkem jasně naznačila, že návrat k manželovi Lukášovi, který se k ní údajně nechoval zrovna dvakrát hezky, rozhodně neplánuje.

VIDEO: Zpěvačka Jitka Boho ukázala jak bydlí! V krásném domě se zahradou!
Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Jitka Boho ukázala jak bydlí! V krásném domě se zahradou! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií