Premiéra snímku Rambo: Poslední krev byla pro Jana Tunu rovněž krvavá. Než film začal, tak Blesku tvrdil, jak je to skvělé chodit po Praze bosý a že se nikdy nezranil. „Chodím už několik let bez bot a paradoxní je, že jsem se zranil na Mauriciu, kde jsem při natáčení šlápl na ostrý korál a ten mi zajel do paty. V Praze se mi nikdy nic nestalo, jen mám po příchodu domů strašně špinavé nohy, na které nejlíp funguje chození po mokré trávě," řekl Blesku Tuna.

Netrvalo ale dlouho a moderátora museli ošetřovat. V bývalé tovární hale, kde se film promítal, šlápl patou na střep a zranění bylo na světě. »Krve jak z vola«, desinfekce a obvaz. „To je trapas, tak před chvílí jsem vám řekl, jak je to v Praze bezpečné, a teď tohle," sypal si popel na hlavu Honza, který přiznal že přes prázdniny přibral 10 kilo.

„Povolil jsem uzdu a kila šla nahoru. Hodně mejdanů, piva a jídla. Opět jsem začal cvičit a běhat, musím to dát dolů," dodal ke své proměně.

Ačkoliv dějově běžel v kině poslední Rambo, tak pro moderátora to byl první Rambo v životě. Vzal na něj s sebou své dvě děti - Štěpánku a Tadeáše.

VIDEO: Moderátor Jan Tuna na premiéře Ramba: 10 kilo nahoře a noha v krvi!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Jan Tuna na premiéře Ramba: 10 kilo nahoře a noha v krvi! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
53 fotografií