Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zmizení Anety (29) a Roberta (32) s malým synem (1,5) odstartovalo pátrací akci: Rodiče prchají před zákonem!

Autor: VaB - 
10. září 2019
18:37

Policie vyhlásila pátrání po odsouzeném páru, který se vyhýbá vězení. Dvojice je na útěku i se svým rok a půl starým synkem. Podle kriminalistů by se mohli pohybovat v Olomouci a jejím okolí.

Aneta Šarayová (29) a její partner Robert Tuleja (32) byli odsouzeni do vězení, trestu se ale společně vyhýbají. Na útěku jsou i se svým synem, kterému nejsou ani dva roky! Uvedli to přerovští kriminalisté, kteří po dvojici vyhlásili v úterý pátrání.

„Oba partneři se pravděpodobně pohybují i se svým 1,5letým synem v Olomouci nebo i vzdálenějším okolí, ale mohou se vyskytovat i na Přerovsku, uvedla mluvčí policie Miluše Zajíčková pro TN.cz.

Aneta Šarayová je drobnější postavy, měří přibližně 165 centimetrů. Má černé dlouhé vlasy. Vyznačuje se výrazným make-upem.

Robert Tuleja je asi o pět centimetrů vyšší než Aneta. Má velmi krátké vlasy, může být i oholený. Dobrým poznávacím znamením může být tetování na levé straně jeho krku.

„Policie ČR žádá spoluobčany o pomoc a podání informací k místu současného pobytu a pohybu obou hledaných osob, doplnila Zajíčková.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání