Miliardář se dle svých slov snažil s Mariem na rozvodu v klidu domluvit a věřil, že to bude bez zbytečných problémů, ale nestalo se tak. Tunisanka se rozhodla svému muži pořádně zavařit.

„Dneska jsem obzvláště rád, že sedím v letadle. Mohl jsem totiž také teoreticky sedět v předběžné vazbě na pařížské prokuratuře. To by moje bývalá měla radost! Podala totiž na mě hned dvě trestní oznámení: jedno ‚klasické‘ za domácí násilí, druhé však bylo mnohem peprnější: pokus o únos mého vlastního dítěte,“ oznámil již ve čtvrtek v podvečer na sociální síti Janeček. Pod příspěvkem se strhla divoká diskuse. Jedni stojí za Karlem, druzí se zastávají Mariem.

„Mariem je nádherná žena a máte s ní nádherného syna. Znala váš názor na soužití ve dvou a přece tajně doufala, že to vyjde, že jsou to jen slova... A nebyla. Přišlo to moc brzy, nečekaně, zasáhl jste ji tím krutě, musela se dívat na vaše intimní fotky s Lilien, je to pro ni velká zrada, nevyrovnala se s tím, odpusťte jí, musí moc trpět, zkuste ji pochopit. Buďte velkorysý, ohleduplný, málokterá žena by to unesla. Vy jste šťastný, ona ne,“ napsala jedna ze sledujících.

Miliardář jí hned odpověděl. „Věřte mi, že jsem dělal vše pro co nejhezčí soužití, primárně kvůli synovi, ke kterému mám nádherný vztah, který chce být se mnou a v Praze. Bohužel její pomstychtivost je úděsná. Tahala mě za nos tři čtvrtě roku, že se chce domluvit, lež a faleš, připravovala se na pomstu.“ Bohužel pro něj mu ale někteří lidé v diskusi moc nevěřili a pouštěli se do něj i dál.

Jiní ho zase podporovali a přáli mu štěstí kvůli soudu. Karel se snažil na komentáře odpovídat, ale po chvíli to vzdal a jen ke statusu doplnil pár vět na vysvětlenou. „Po přečtení některých komentářů asi musím upřesnit, že obvinění jsou zcela zcestná, žádná kauza se nekoná.“

„Škodolibost je ubohá věc a zde je naštěstí zcela zcestná. Věřím, že spravedlnost v mém případě rozhodně bude naplněna. Pouze další špína, těch už bylo a docela jsem si zvykl. Jinak v Paříži jsme měli s Lilií krásný čas,“ dodal na sociální síti.

VIDEO: Karel Janeček a jeho Lilia: Hodně lásky, vnitřní rozvod a hurá na Kamčatku!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček a jeho Lilia: Hodně lásky, vnitřní rozvod a hurá na Kamčatku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií