Měl úspěch, slávu a peníze, svět mu ležel u nohou, přitom byl sotva v pubertě. Není divu, že na psychice Biebera se to podepsalo. „Můj talent se projevil a začal jsem být ultra úspěšný v průběhu pouhých dvou let. Celý můj svět byl náhle vzhůru nohama. Z třináctiletého chlapce z malého města byl ten, kterého svět uctíval napravo i nalevo, miliony mi říkaly, jak mě milují a jak jsem skvělý,“ přiznal nyní v rozsáhlém příspěvku na instagramu zpěvák s tím, že to s ním udělalo takové věci, jaké si jeho fanoušci neumí ani představit.

„Víte, mám hodně peněz, oblečení, aut, ocenění, výsledků, cen, a přesto jsem se pořád cítil nenaplněný. Všimli jste si, jaké jsou statistiky dětských hvězd a jejich životů? Na děti, jejichž mozek, emoce a čelní laloky ještě nejsou vyvinuty, je vynakládán obrovský tlak a zodpovědnost,“ připomíná nelehké osudy dětských hvězd a doplňuje, že ani s ním to jednu dobu nevypadalo dobře.

„Je těžké ráno vstát z postele se správným nastavením, když jste zahlceni svým životem, svou minulostí, prací, povinnostmi, emocemi, rodinou, financemi, vztahy. Když máte pocit, že za problémy jsou další problémy a další problémy. Začnete ten den nazírat optikou hrůzy a očekávat další špatný den,“ svěřil se nyní Justin se svými psychickými problémy a depresemi.

„Začal jsem s docela dost tvrdými drogami v devatenácti a zneužíval všechny své vztahy. Stal se ze mě naštvaný člověk, který nerespektoval ženy a byl vzteklý. Odsouval jsem od sebe všechny, kteří mě milovali, skrýval jsem se v ulitě osoby, jíž jsem se stal. Měl jsem pocit, že už to nikdy nebudu schopen zvrátit,“ odtajnil nyní bývalý partner zpěvačky Seleny Gomezové (27), který argumentuje i tím, že nevyrůstal ve stabilní domácnosti. Chyběly mu prý navíc zodpovědnost a pokora a leckdy i chuť dál žít.

Nakonec se mu ale očividně podařilo se s osudem poprat. „Mám obrovské štěstí, že mám v životě lidi, kteří mě neustále podporují v tom, abych šel dál,“ vylíčil s nadějí na sociální síti zpěvák a přiznal, že teď je na tom dobře.

VIDEO: Justin Bieber v poutech: Řídil opilý a zhulený!

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber v poutech: Řídil opilý a zhulený! Tomáš Polák, Reuters

Fotogalerie
33 fotografií