Krásná zpěvačka Selena Gomezová, která se proslavila jako dítě prostřednictvím Disney Channelu, se v poslední době na veřejnosti moc neukazuje. Do společnosti se ale nechala vylákat neziskovou organizací WE, která pomáhá dětem a kterou zpěvačka už několik let podporuje. Na červeném koberci se objevila v šatech značky Dior s hlubokým výstřihem, dramatickým líčením a v elegantních lodičkách – a vypadala naprosto báječně. Kromě toho naznačila, že by se její fanoušci konečně mohli dočkat nového alba...

Nikdo by přitom na první pohled netipoval, jak náročný měla Gomezová minulý rok! Po transplantaci ledviny, která jí měla napomoct v boji s autoimunitním onemocněním, jemuž se zjednodušeně říká lupus, byla několikrát hospitalizována kvůli nízkému počtu bílých krvinek. Častokrát musela vyhledat lékařskou pomoc po panických záchvatech, trápily ji také deprese a úzkosti a nakonec skončila v psychiatrickém zařízení v East Coast, kde podstupovala dialektickou behaviorální terapii, což je léčba hraniční poruchy osobnosti.

Z léčebny ji pustili na konci loňského roku a ona vyšla ven mnohem kulatější, než jak u ní bývalo zvykem předtím. Vždycky měla sice plné tvářičky, jinak však působila spíše étericky. Zatímco média opakovaně informovala o její nadváze (a neutuchajícím manželském štěstí jejího expřítele Justina Biebera s modelkou Hailey Baldwinovou, což údajně její duševní pohodě také nepřidalo), půvabná brunetka šla do sebe, začala pravidelně cvičit a chodit na dlouhé procházky. A její snažení ve fitku konečně přineslo kýžené ovoce: Selena nyní předvedla neskutečně štíhlý pas!

VIDEO: Selena Gomez a vývoj jejího stylu v roce 2016

Video
Video se připravuje ...

Selena Gomezová a vývoj jejího stylu v roce 2016 youtube.com/STARS NEWS/BPŽ

Fotogalerie
39 fotografií