„Atlantická sezóna hurikánů je zpátky! Florido, buď připravena! Očekává se, že hurikán Dorian zasáhne Floridu ještě silněji, než se původně očekávalo, což vyvolalo vyhlášení silnějšího stavu nouze,“ šokuje své fanoušky vystrašená Zuzana Belohorcová z Miami. 

Hurikány jsou v tomto období na Floridě běžným jevem, tentokrát je ale předpověď jednoznačně nemilosrdná. Může se totiž jednat o nejničivější hurikán od roku 1992, kdy Floridu zasáhl hurikán Andrew. Bouře by měla zasáhnout pobřeží v pondělních ranních hodinách. Jedná se o silnou kategorii 4. Buďte všichni v bezpečí a myslete na nás,“ dodává moderátorka. 

Vítr v současné době dosahuje rychlosti 170 km za hodinu, ale očekává se, že až zasáhne pevninu, může zesílit až na devastujících 210 km/h. Američané mají stále v živé paměti loňský hurikán Michael, kvůli kterému v říjnu přišlo o život 17 lidí, bez elektřiny bylo 400 tisíc lidí a zablokováno bylo téměř 130 silnic. Nenechávají tedy nic náhodě a místní supermarkety berou doslova útokem, včetně slovenské sexbomby.

„Není voda. Je tady dlouhá řada na vodu. Já už jsem něco vyhmátla, ale tady budu čekat v řadě tak hodinu,“ prozradila prostřednictvím svých videí na instagramu blondýnka. Po chvíli čekání ji ale čekala drsná zpráva. „Voda je limitovaná dvěma baleními na osobu, regály s konzervami jsou poloprázdné,“ přibližovala dramatickou situaci. „Je tu obrovská panika,“ dodala Belohorcová s obavami v hlase. Tak doufejme, že budou škody co nejmenší.

VIDEO: Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
95 fotografií