Hříšná kráska s poprsím velikosti 4 Zuzana Belohorcová své sociální sítě pravidelně zásobuje fotkami buď z Miami, kde žije se svou rodinou jakožto „žena v domácnosti“, anebo z četných dovolených po celém světě. I rodiče za ní musejí létat do Ameriky, každý rok alespoň na dva či tři měsíce, a společně pak cestují. Naposledy se takhle například vydali na Bahamy. Plavovlasou rodačku ze Žiliny podle všeho lákají nejrůznější exotické destinace – tedy všechny kromě rodného Slovenska.

Důvody, proč se jí nechce do Evropy, jsou však zcela pochopitelné: jejímu zdravotnímu stavu nesvědčí zdejší podnebí. „Trpím tady alergií, je to pro mě utrpení,“ postěžovala si deníku Nový čas Belohorcová, která minulý měsíc poctila svou přítomností karlovarský filmový festival. „Jsem zvyklá na úplně jiné klima a vždycky to náhle přijde. Tenhle rok má velmi těžkou alergii i můj manžel,“ dodala blonďatá exmoderátorka, čímž možná vysvětlila, proč jejímu muži ve festivalové limuzíně Blesku tolik chutnal tradiční bylinný likér, který pil (netradičně) teplý.

„Když jsem ho vezla na letiště, tak byl úplně šťastný, že už jede domů, že by to už nezvládl,“ smála se Belohorcová. V USA ji prý sice také tu a tam chytne alergie, během pár dní se jí ovšem zbaví pomocí léků, zatímco na Slovensku ani pilulky nepomáhají. „Jsme zvyklí na jinou vlhkost, a tady navíc něco kvete, co nám nedělá moc dobře… Ale těch pár týdnů to vždycky přežijeme,“ dodala tahle sexy maminka, které se na Floridě podařilo prosadit i jako modelce. Objevila se totiž na mnoha billboardech.

VIDEO: Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií