Požár vypukl po půlnoci v noci na čtvrtek v garážích sídla, kde Belohorcová s Hájkem na Floridě žijí. Z postele místní obyvatele vytáhl zvuk pronikavých sirén a silný kouř, nikdo ale zpočátku netušil, co se děje. „Vypadá to, že hoří v garážích, moc pěkný," nechápavě sdílel na svém instagramu Vlasta Hájek. 

Manžel Zuzany Belohorcové je známý svou bezprostředností, a tak neváhal a vydal se po stopách kouře až do garáží, kde zuřilo doslova ohnivé peklo. „Takhle hoří všechny garáže, nikdo nevíme, kde máme auta a jestli to neshořelo, to je v pí*i! No, to bude ještě krásný," obával se zmatený Hájek. „Ty pí*o, tady hoří auta, to není pr*el," křičel podnikatel, když zjistil, co se stalo. 

Vzhledem k tomu, že se všude v okolí rozléhal zvuk sirén a plameny byly skutečně velmi nebezpečné, radši se po chvíli uklidil do bezpečí. „Jdu radši do pr*ele, aby to nebouchlo." Vzhledem k tomu, že se jeho láska a matka dvou dětí Zuzana Belohorcová nacházela zrovna v Bratislavě, byla v bezpečí a o dramatickém vývoji událostí ji manžel informoval prostřednictvím sociálních sítí. 

„Zlatí, máme tady americké šílenství, už to uhasili a teď se všichni vzpamatovali. Náhodou to byl pěkný plamínek. Ti blbci tady budou stát do pěti do rána, tak já si jdu lehnout," vysvětloval Belohorcové svým osobitým způsobem Hájek. 

„Bylo to docela dramatické, požár vznikl zkratem při nabíjení elektromobilu v budově, od kterého chytla i další luxusní auta, včetně Bentley a Ferrari,“ popsala hrozivou situaci Belohorcová Blesku. „Nikomu se ale naštěstí nic nestalo a naše auta to v pořádku přežila. Pojišťovna to všem určitě proplatí, ale asi bude majitele shořelých aut čekat velký šok, až se vrátí domů," dodala blonďatá sexbomba, která všechny informace získala od svého manžela. 

Už teď je jasné, že se škoda vyšplhá do výše několika desítek milionů korun, protože od hořícího elektromobilu chytla další luxusní auta, jako například žluté Ferrari 458 Italia nebo červené Ferrari 458 Spider, která shořela na uhel. 

VIDEO: Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
86 fotografií