Nedlouho po dovolené na Krétě, kterou Lucie Borhyová trávila v hotelu svého expartnera Nika, opět vyrazila k moři a tentokrát s sebou vzala i své dvě ratolesti Lucase (10) a Lindu (5). I přesto, že moderátorka své děti na fotkách nezveřejňuje, tentokrát udělala malou výjimku a několik fotek ukázala. Ten můj malej Lukýsek bude za chvíli větší než já," dojímala se u společné fotky pyšná maminka. 

Lucie nezapomněla podráždit své fanoušky na sociálních sítích, kde zveřejnila pořádně žhavé fotografie. V červených bikinách se skleničkou šampaňského v ruce je vidět, že si odpočinek u moře dosyta užívá. „Bublinky všude, kam se podívám," napsala k fotografii Borhyová. 

Z fotografií je vidět, že blondýnka na dovolené hodila veškeré strasti za hlavu, a štěstí z jejího obličeje přímo čiší. Stejně to ostatně vidí i samotná moderátorka, která k jednomu z dovolenkových snímků napsala: „Kdo mě zná, ten ví. Happy me."

Vedle dovádění ve vlnách se s dětmi prochází po přímořském letovisku a nebo si vychutnává místní kuchyni plnou mořských plodů. Nezapomněla ochutnat dokonce ani chobotničku. 

VIDEO: Lucie Borhyová prozradila recept na věčné mládí a úsměv: Energií mě nabíjejí děti! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová prozradila recept na věčné mládí a úsměv: Energií mě nabíjejí děti! Blesk TV

Fotogalerie
99 fotografií