Zamilovaná Perkausová, která teprve před nedávnem přiznala roční vztah s urostlým podnikatelem Ivanem, odletěla z České republiky nasávat sluneční paprsky na jih Itálie, na Sicílii. Na sociální síti samozřejmě nemohly chybět žhavé snímky, o které z jejích dovolených nikdy není nouze. Fanoušky tentokrát moderátorka provokovala v plavkách s přírodním vzorem, ze kterých se jí draly její přednosti. 

Nejkrásnější moderátorka v ČR, beze srandy. Užívejte zaslouženou dovolenou," píše jeden z fanoušků na instagramu. „Ježíši, to bude nehod," směje se další v komentářích pod snímkem, na kterém kráska pózuje v plavkách na kole.

I přesto, že si Perkausová potrpí na jemné líčení a na televizních obrazovkách působí téměř perfektně, na dovolené si s make-upem starosti vůbec nedělá a sází na přirozenost, což oceňují i její fanoušci. Dokonce se ve většině případů shodují na tom, že bez líčidel vypadá ještě lépe. 

„Jako, make-up nás má dělat hezčí, ale u vás je opak pravdou," žasne jistá fanynka Martina. „Bez make-upu naprostý luxus," chválí Perkausovou další z obdivovatelů.

Zatímco si Perkausová užívá relaxu na slunné Sicílii, její televizní partner ze zpravodajství Roman Šebrle (44) se při pohledu na její fotografie musel smát. „Ty vole a já dnes plaval v Jesenici. Užívej, pozdravuj," napsal své kolegyni do komentářů. 

VIDEO: Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? 

Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
60 fotografií