Ewa Farna si vzala na pár hodin „volno" od mateřských povinností a vyrazila na koncert americké zpěvačky Billie Eilish (17), která v úterý poprvé vystoupila v České republice v pražské O2 aréně. Nadchla nejenom zaplněnou halu, ale dokonce i naši zpěvačku. 

„Tak jsem si vyrazila na koncert Billie Eilish, dostala jsem dvě hoďky volno a udělala jsem si 'free time'. Strašně jsem si to užila, protože já miluju její album, jsem ráda, že se mi podařilo ji vidět naživo," nešetřila chválou na svém instagramu Farna. 

Zpěvačka ale po koncertě přišla se zjištěním, které ji poněkud rozhodilo, a jak sama říká, možná i trošku dojalo. „Ale je zajímavý, že… kde jsem zaparkovala auto?" přerušila svůj tok myšlenek Ewa. „Všude kolem byly čtrnáctiletý holky, a já už čtrnáctiletá nejsem. A teď na pódiu byla holka, která je o osm až devět let mladší než já. Já jsem byla všude nejmladší... Ten čas asi strašně rychle letí," zamýšlela se česko-polská zpěvačka. 

Při cestě z koncertu nahrávala své pocity fanouškům prostřednictvím videí na instagramu, ve kterých si poprvé uvědomila, že se jí život změnil, a je z ní teď zodpovědná máma malého Arturka. 

„Zjistila jsem, že už jsem mamina, která dostala volno, a jsem tam úplně v jiné roli, než ty holky okolo mě. Ale moc jsem si to užila, když Billie brečela, já jsem brečela. Nevím, jestli proto, že mě to dojalo, nebo, sakra kde mám to auto, nebo jestli proto, že se víc dojímám, když jsem máma," svěřovala se svým fanouškům Ewa.

Když ani po několika pokusech nemohla své auto najít, rozhodla se své filozofické okénko raději ukončit a jít hledat. „No nic, teď se ale moc nedojímám, protože nemůžu najít auto, takže končím a jdu hledat," uzavřela vtipně čerstvá maminka. Nakonec všechno dobře dopadlo, auto se našlo, a Ewa mohla uhánět domů za manželem a malým Arturkem. 

VIDEO: Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl! 

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
78 fotografií