Dvanáctka finalistů má za sebou soustředění v Tunisku a přípravu v posilovně, aby jejich těla byla dokonalá. Svalovci bojovali o titul a postup na tři světové soutěže mužské krásy, kde čeští zástupci často bodují.

Titulem Muž roku 2019 se nicméně může pyšnit jen jeden z nich a tím je 25letý Vojta Urban ze Vsetína.  Vojta pracuje ve zdravotnictví a posledních šest let žije v Praze. Českou republiku bude reprezentovat v mezinárodní soutěži Mister International.

„Nečekal jsem to. Letošní ročník byl hodně vyrovnaný, byla to loterie. Vítězství bych rád využil k tomu, abych inspiroval lidi. Rád bych se věnoval modelingu, ale bude to dril, udržet si tento režim,“ řekl Vojta bezprostředně po vyhlášení výsledků a dodal i informaci, která jistě potěší nejednu fanynku. „Přítelkyni nemám, chtěl jsem to řešit až po soutěži. Ale teď bůhví,“ nechal se slyšet Muž roku 2019.

Loni si vítězství odnesl strojař Jiří Kmoníček (24) a zabodoval i v mezinárodní konkurenci, kde se umístil na čtvrtém místě. „Začalo mi určitě psát více holek než dříve, i pár fotek poprsí jsem dostal. Na tyto zprávy vůbec neodpovídám, i když netvrdím, že mě to nepobavilo, netajil se krátce po získání titulu.

Letošní finálový večer moderovala zprávařská dvojice Karel Voříšek a Klára Doležalová. Mezi vystupujícími se objevil Daniel Hůlka, Naďa Urbánková, Marian Vojtko nebo Anička Slováčková.

VIDEO: Mužem roku 2018 byl vyhlášen strojař Jiří (24) z Šestajovic u Prahy

Video
Video se připravuje ...

Česko má svého Muže roku! Stal se jím strojař Jiří (24) z Šestajovic u Prahy David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií