S manželem Felixem Slováčkem je Dáda dlouhých čtyřicet let, a tak i přesto, že před pěti lety utekl k výtvarnici Lucii Gelemové (36), rozvod nepřicházel v úvahu. Alespoň tedy podle Slováčka, který se všemožně snažil přesvědčit svou manželku, aby zůstali manželé. 

Přeci jen spolu mají dvě již dospělé děti. Dcera Anička Slováčková (24) jejich rozepře pochopitelně nesnáší zrovna nejlépe. „S oběma se normálně bavím a snažím se těm sporům vyhýbat. Mrzí mě to, všechny jejich konflikty jsou zcela zbytečné,“ uvedla pro extra.cz mladá zpěvačka. 

Nyní, zdá se, Dáda otočila o sto osmdesát stupňů a vypadá to, že k rozvodu přeci jen skutečně dojde. „To, co Felix kolem mě dělá, co o mně říká, je šílené. Vrhá se na mě, protože potřebuje mou půlku majetku. Proto to všechno dělá. Pět let žije veřejně se zlatokopkou a oba mi škodí. Rozvádět se ale nechce, takže mám sraz s právníkem a tentokrát opravdu podávám žádost o rozvod,“ řekla extra.cz rozčílená Patrasová.

Jestli se k ráznému kroku nakonec přeci jen rozhodne, ukáže čas. Stejně jako Slováček, i Patrasová už dávno našla lásku někde jinde. Přibližně tři roky randí s italským podnikatelem. „Vito je velice klidný a rozvážný člověk, také velmi inteligentní, spolehlivý a starostlivý. I když on je tam a já tady, tak nevynechá ani den, aby mi nezavolal. A to už je co říct, trvá už to tři roky. Jsem za něho velice ráda, protože mi pomohl i psychicky, nešetřila superlativy na adresu svého vyvoleného Dáda. 

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
93 fotografií