Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie pátrá po těhotné Katce (15): Může být v ohrožení života!

Teprve 15letá Kateřina odešla z nemocnice při rizikovém těhotenství.
 (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
16. srpna 2019
09:10

Policisté vyhlásili pátrání po pohřešované patnáctileté Kateřině Rehovičové rozené Mikové, která odešla z Fakultní nemocnice v Olomouci v rizikovém stupni těhotenství. Podle policie může být v ohrožení života. Dívka by se mohla pohybovat se svým přítelem na Přerovsku nebo Prostějovsku, kde má trvalé bydliště.

„Pohřešovaná svévolně odešla ve čtvrtek tento týden z hospitalizace ve Fakultní nemocnici v Olomouci ve společnosti svého přítele. Má rizikové těhotenství a může být v ohrožení života. Mohla by se pohybovat se svým přítelem v Kojetíně na Přerovsku či Přerově nebo v Nezamyslicích na Prostějovsku či v Prostějově," uvedla olomoucká policejní mluvčí Irena Urbánková.

Dívka vypadá zdánlivě na 18 let, je vysoká kolem 158 centimetrů a má střední postavu. Vlasy má černé, vlnité, středně dlouhé po ramena, češe si pěšinku vlevo. Oči má výrazné hnědo-černé a má husté obočí. Může nosit dioptrické brýle, doplnila policejní mluvčí. K popisu oblečení v době jejího odchodu nemá policie bližší informace.

Policisté žádají případné svědky, kteří by pohřešovanou mladistvou někde viděli nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání