Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda holčičky (†3) v Přerově: Matka křičela o satanovi, celou od krve ji našli ve sklepě

Autor: sč - 
15. srpna 2019
19:25

Dveře olepené policejní páskou, za nimi se ve starším činžáku v Přerově stal ten vůbec nejhorší čin. Vražda děvčátka (†3)! Co hrůznému skutku předcházelo, je otázkou.

Tělíčko holčičky objevili policisté. „Vyšetřují úmrtí nezletilého dítěte. Podle zjištěných poznatků a zajištěných stop měla na smrti podíl jiná osoba. Zahájili proto úkony trestního řízení pro podezření ze zločinu vraždy,“ sdělila jejich mluvčí Jitka Dolejšová.

Nahá na ulici

Podle sousedů v bytě žila matka A. G. (23) s dcerkou (†3). Docházel za nimi její přítel, nešlo prý však o otce holčičky. Dle informací od místních zveřejněných na facebookovém profilu Televize Přerov, žena nejdříve zmateně pobíhala po chodbách domu a po ulici.

Pak se podle jedné ze sousedek přemístila do sklepa. „Viděla jsem mladou paní, byla špinavá, asi teda pravděpodobně od krve. Potkala jsem ji ve sklepě a byla celá zmatená, nafetovaná jako... a křičela něco o satanovi. Potom až tady byli policajti a zjišťovalo se, co se teda stalo,“ popsala reportérovi Velkých zpráv FTV Prima sousedka Markéta.

Matka měla být umístěna do specializovaného zdravotnickéo zařízení. Informace o hospitalizaci nepřímo potvrzuje i policejní mluvčí. „Nikdo nebyl zadržen. Obyvatelé mohou být klidní. Nejde o žádného vraha, který by se pohyboval po městě,“ uvedla Dolejšová.

Na otázku, zda svou roli mohl sehrát v případu i muž, který mámu s dcerou navštěvoval, odmítla komentovat. Není tak ani jasné, zda ho vyslechli nebo po něm třeba pátrají.

Noční mejdany

Podle sousedů byl v bytě, kde matka s dcerkou žily, často hluk. „Křik, to je slabé slovo, co v tom bytě býval za hluk. Nevím, kdo za ní chodil, ale měli převrácený režim. Do 23 hodin byl klid a pak dělali bordel třeba do tří. Ta malá byla šikovná. Světlé vlásky, moc hezká dívenka. Tu slyšet nebylo. Až snad před třemi dny plakala,“ uvedl soused Ivan (85).

Kriminalisté nařídili soudní pitvu a shromažďují a vyhodnocují veškeré poznatky. Pachateli za vraždu hrozí trest 15 až 20 let nebo i výjimečný, tedy doživotí.

jasnovidec01 ( 2. prosince 2019 15:42 )

Jajush-Ka:Nesiřte lživé informace nejsi mimo mísu ...to už je u soudu a ta pi.z.da to udělala

Jajush-Ka ( 2. prosince 2019 12:33 )

Jde vidět že o tom víte uplný *** všichni... nešiřte nesmysly

Jajush-Ka ( 2. prosince 2019 12:31 )

Nesiřte lživé informace 😉

MaskedVolgar ( 16. srpna 2019 16:51 )

Podle mě je to tak, že ta matka se nějak zbláznila nevím z čeho, ale asi z toho důvodu, že ji už to štvalo už natolik, že se z toho zbláznila. Měla toho všeho dost.

hejhej ( 16. srpna 2019 16:11 )

Díky fetování, uvolněné morálce ( nejsem moralista) trpí nejvíce děti.
Jen mě zaráží, když se opakoval noční hluk, proč sousedé nevolali, třeba opakovaně polici - má přece pomáhat,chránit a především konat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání