Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Matka (23) zavraždila dcerky (†1,5 a 3) protože jí překážely v sexu: Jejich oblečení pak nabízela v bazaru

Autor: chal - 
2. srpna 2019
20:29

Překážely matce v čilém sexuálním životě, a proto musely zemřít. Teprve 17měsíční Scarlett i prvorozenou Lexi (†3) jejich máma Louise (23) uškrtila. Po smrti holčiček se chovala, jako by se nechumelilo, prodávala jejich oblečení přes inzeráty a „balila“ desítky chlapů na seznamce. Za dvojnásobnou vraždu stráví matka z pekla ve vězení minimálně 32 let.

Louise Portonová přišla na začátku loňského roku v průběhu necelých tří týdnů o obě své dcerky. Tříletá Lexi zemřela 15. ledna jako první, 1. února pak nečekaně zahynula i 17měsíční Scarlett. Louise pak okolí přesvědčovala, že její holčičky zemřely z přirozených příčin. Soud však matku rok a půl od smutných událostí poslal do vězení za dvojnásobnou vraždu.

Podle soudu Louise ze smrti děvčátek usvědčila i historie jejího internetového vyhledávače. Dvojnásobná matka a vražedkyně před tím, než její dcerky zahynuli, vyhledávala odpovědi na otázky jako „Jak dlouho po topení může být člověk oživen?“ nebo „Může člověk zemřít, když bude mít nos a ústa přelepená lepicí páskou?“

K usvědčení mladé Angličanky přispělo i její chování na pohřbu první zavražděné dcerky. Louise se podle svědků chovala uvolněně, smála se a vedla hovor s neznámým mužem přes mobilní telefon. Pouhý den po smrti Lexi navázala kontakt s více než 40 muži na erotické seznamce.

Z některých zveřejněných konverzací tuhne krev v žilách. „Včera zemřela moje malá holčička,“ oznámila svému protějšku Louise. „To je mi moc líto,“ odpověděl muž. Reakce Louise byla šokující: „V pohodě.“

A Louise v pohodě opravdu byla. Bezprostředně po smrti první dcery navázala kontakt s desítkami chlapů na seznamce, a že jí ztráta holčiček velké vrásky nedělá, dokázala i pár měsíců poté v červnu. Šílená žena se v inzerátu na Facebooku snažila prodat oblečení, které jí po děvčatech zbylo!

U soudu zaznělo, že se Louise snažila ze všech sil, aby s dcerami trávila co nejméně času. Její bytná prý na děvčátka často po večerech dohlížela, zatímco se jejich matka bavila někde venku. Tedy bavila...

Louise si podle soudu vydělávala na živobytí sexem s muži, se kterými se seznámila přes seznamovací aplikaci a tím, že jim posílala erotické fotografie a videa.

Pekelná máma byla odsouzena na doživotí s tím, že o podmínečné propuštění může požádat nejdřív za 32 let.

Monikay ( 4. srpna 2019 17:44 )

čistokrevná psychopatka

1pravda1 ( 2. srpna 2019 23:49 )

Mohla je dát k jejich otci, pokud je, nebo babičce atd. Ta ženská není normální.

XLADI ( 2. srpna 2019 22:45 )

To je ale kráva šukala by až by se hory zelenaly ale nezná gumu nebo antikoncepci. Tyhle pipiny maj rozumu míň než slepice. Na to že jí je 23 tak vypadá dost vyžile. Ta má tak 3 roky co ještě bude jakž takž vypadat k světu a pak se z ní stane příšera . A to ty děti neměly otce? Dobře že shnije v base.

jelenovi ( 2. srpna 2019 21:42 )

Hnusna defektni ***...snad se ji ve vezeni dostane stejne vrelyho zachazeni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání