Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena zabila těhotnou dívku a vyřízla jí miminko z břicha: Policie obvinila další dvě osoby

Autor: ital - 
20. května 2019
16:06

Celkem tři lidé byli obviněni z vraždy Marlen Ochoa-Lopezové (†19), které měli následně vyříznout nenarozené miminko z břicha. Odporného činu se měli dopustit Clarisa Figueroaová (46), její přítel Piotr Bobak (40) a dcera Desiree Figueroaová (24). Organizátorkou vraždy byla údajně Clarisa, která mladou maminku nalákala k sobě domů pod záminkou, že jí prodá dětské oblečky.

Nastávající maminku Marlen Ochoa-Lopezovou (†19) z Chicaga naposledy viděli 23. března. Toho dne šla navštívit Clarisu Figueroaovou (46), s níž se předtím seznámila přes internet. Žena ji nalákala do svého domu pod záminkou, že jí prodá dětské oblečení. Nebohá dívka netušila, že Clarisa naplánovala naprosto otřesný čin.

Když Marlen přišla do ženina domu, Clarisa a její dcera Desiree Figueroaová (24) dívku brutálně zavraždily a nedonošené miminko jí vyřízly z břicha. Následně přivolaly záchrannou službu, přičemž Clarisa předstírala, že je dítě její. Chlapečka museli převézt do nemocnice, jelikož byl ve velmi vážném stavu.

Po provedení testů DNA policisté zjistili, že dítě patří zmizelé Marlen, jejíž tělo později objevili minulý týden ve středu v popelnici. Ve čtvrtek policie obě ženy zatkla a společně s nimi také Clarisina partnera Piotra Bobaka (40). Matka s dcerou byly obviněny z vraždy a Piotr z maření policejního vyšetřovaní kvůli zatajování vraždy.

Podle výpovědí sousedů všichni tři žili v suterénu domu, který vlastní Clarisini rodiče Jose (70) a Angelita (60). Ani jeden z nich nebyl obviněn a není jisté, zda o plánovaném činu něco věděli či nikoliv. Obviněná trojice má stanout v pátek před soudem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání