Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka porodila dvojčata na ulici: Děti pohodila u kontejnerů, jedno nepřežilo

Autor: shp - 
2. srpna 2019
16:24

Srdcebolný příběh narození dvou dvojčátek se odehrál v kalifornském Fairfieldu – ve městě, které se potýká s velkým problémem bezdomovectví. Žena, která žije na ulici, tam za bílého dne porodila dvojčátka. Děti pohodila u kontejnerů s odpadky a odplazila se za roh. Jeden z novorozenců drsné podmínky příchodu na svět nepřežil.

Fairfield se nalézá asi 80 kilometrů od San Franciska, kde panuje obrovská bezdomovecká krize. V lednu tam během jedné noci napočítali na osm tisíc lidí, kteří žijí na ulici. A mnohem menší Fairfield je na tom podobně, uvedl britský list Daily Mail.

Děti nechala u odpadkových kontejnerů

Místní policejní oddělení vydalo prohlášení o tom, že dostalo hlášení o bezdomovkyni, která porodila na ulici dvojčata a nechala je u odpadkových kontejnerů. První důstojník, který na místo dorazil, začal okamžitě se záchranou dětí.

Bohužel však jedno z nich bylo již mrtvé. Ani zdravotníci, kteří na místo dorazili později, mu už nedokázali pomoci. Druhé bylo převezeno do nemocnice. Stejně jako matka dvojčat, která se nacházela jen za rohem od místa porodu.

Policista: Bylo jasné, že rodila

Podle toho, jak vypadala, bylo zřejmé, že nedávno rodila,“ řekl TV stanici ABC 7 poručík Jausiah Jacobsen, který na místě zasahoval. Spolumajitel zdejší pizzerie Cenario's Pizza Joe Frundl řekl KGO, že matka používala záchod v jeho podniku.

Je to srdcebol. Jde o velmi znepokojivý příběh. Nevěděl jsem, že je těhotná, až do doby, než mi to řekli zaměstnanci,“ prohlásil Frundl. Dodal pak, že mu farmaceutik z lékárny odvedle prozradil, že matka spala několik dní na jejím prahu.

cocumysvole ( 2. srpna 2019 18:02 )

Jak můžete takovou zrůdu nazvat matkou ????????

prycsnima ( 2. srpna 2019 17:30 )

Nemám je rád. Bezdomovce vožralí. A somrující.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání