Většina žen tají, které procedury podstupují a čím vším si vypomáhají. Daniela Šinkorová s tím problém nemá. Naposledy zveřejnila fotku, na které má obočí horší než Brežněv!

Po zhruba dvou letech jsem byla na korekci permanentního make-upu obočí (tetování strojkem - tentokrát!). Tenkrát poprvé jsme zvolily světlejší pigment, protože jsem srab, a vždycky jdu na všechno raději opatrně. Pigment ale časem vybledne... A já už jsem si zvykla na ten komfort nemalovat si denně obočí, nemuset mu denně dávat nějaký tvar a ztrácet tím čas... (s rizikem, že ve výsledku mám každé obočí jinde). A tak jsme do toho dnes šly naplno - tetování strojkem, pomocí barvy. A vystínováno pigmentem! pochlubila se herečka a dodala: Užila jsem si to, a hlavně, budu si to užívat, pochvaluje si další zákrok Šinkorová.

Daniela loni během tréninků StarDance zhubla a přišla o své vnady. Ale letní grilovačky a návštěvy Itálie přidaly herečce pár kil a bujné vnady má tak zase zpět. Což mimo jiné ukázala v nadupaném korzetu během představení Dva nahatý chlapi.


VIDEO: Daniela Šinkorová: Kvůli StarDance mi zhubla prsa!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Kvůli StarDance mi zhubla prsa! Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií