Slovenské herečce naštěstí „nehráblo“. V pražském Divadla Na Prádle bude mít ke konci roku premiéru americký muzikál Ne/Normální, v režii Martina Vokouna (35), a Šinkorová se v něm zhostí hlavní role. Při tiskové konferenci tak před fotografy předvedla, na co se můžou diváci těšit. 

Šinkorová si zahraje přísnou, sexy a vždy dokonalou matku Dianu, která však posledních šestnáct let trpí bipolární poruchou. Díky své účasti v muzikálu chce přispět k osvětě o této duševní nemoci.

Bipolární porucha se vyznačuje dvěma fázemi. Při první má člověk pocit štěstí a chuť do života. Při druhé fázi se pak propadá hluboko do deprese. Problém je, že není nic mezi tím,“ uvedl herec Tomáš Vaněk (30), který se objeví v roli doktora Maddena.

Součástí projektu bude i osvětová kampaň k nemoci zvané bipolární porucha, dříve označované jako maniodepresivní psychóza. Mezi známými osobnostmi, které trpěly bipolární poruchou a často o ní veřejně mluvily, byli například Miloš Kopecký (†74), Petr Muk (†45) nebo Karel Svoboda (†68). 

VIDEO: Daniela Šinkorová: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy! 

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
71 fotografií