Osudová řada StarDance, kde se do sebe Ridi s Hunčárovou zakoukali, se vysílala v roce 2016. Blonďaté tanečnici tenkrát zaimponoval italský šarm a temperament kuchaře Emanuela Ridiho, kvůli kterému opustila dlouholetého tanečního a životního partnera Jana Ondera

Během jejich bouřlivého vztahu se několikrát spekulovalo o jejich možném zasnoubení, případně rozchodu. Zamilovaný pár ale oboje domněnky vždy vesele vyvracel. Podle serveru eXtra.cz ale teď jejich vztah skutečně skončil!

Ridi poskytl eXtra rozhovor, ve kterém údajně potvrdil, že je jejich lásce konec! „Sledujte mé stránky. Vydám prohlášení. Do té doby nic nekomentuji, prohlásil Ridi. Kuchař, který se nedávno vrátil z dovolené na Elbě, kde ho vystřídala jeho stále ještě manželka Jana, od té doby nezvedá telefony. 

Z celé situace musí mít radost především Onder, který zradu Ridimu nikdy neodpustil. „K němu do restaurace bych nikdy nešel. Ne že by tam vařil špatně, já věřím, že svému řemeslu rozumí, ale opravdu se k němu do restaurace nechystám a asi se na tom nic nezmění,“ pronesl nedávno rozhodně Jan, který na StarDance na rozdíl od Lucie spolupracuje i nadále.

I přesto, že Ridiho nemůže ani vidět, s Hunčárovou se údajně usmířili. „Není to tak, že by se z nás teď stali velcí kamarádi, to nikdy nebudeme, ale už jí to nemám za zlé,“ vysvětloval tanečník s tím, že vztahy už se přece jen trochu posunuly. „Není to moc příjemné, ale čas hrany obrousil a my si s Luckou občas napíšeme.“ Možná nás čeká velký návrat bývalé lásky. 

VIDEO: Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu 

Fotogalerie
81 fotografií