Blondýnka byla s maminkou a svým přítelem na Ukrajině, ovšem při návratu na Slovensko se výlet zvrtnul v peklo na zemi. „Přítele chytil amok. Projevilo se to při čekání na hranicích, když byla vedra. Když jsme si brali dokumenty a z hranic jsme měli odjíždět, tak si stále hrál na telefonu, na což mu moje maminka řekla, aby s tím přestal a vzal dokumenty,“ popisovala pro Nový Čas Bagová začátek dramatických chvilek.

„On to nějak nevydržel, otevřely se rampy a stovkou přejel přes vesnice až do zatáčky, kde jsme trefili značku a auto se třikrát převrátilo,“ vylíčila Ivanna, která vyhrála první řadu Hlasu Česko Slovenska v roce 2012 a patřila k největším favoritům porotce Michala Davida (58). „Já jsem si ani nestihla dát bezpečnostní pás,“ doplnila. 

Není divu, že musela být hospitalizována. Měla ale vlastně štěstí v neštěstí, takže vyvázla jen s drobnými zraněními. „Mamina je odřená a já mám jen zlomenou ruku,“ objasnila s tím, že ze špitálu ji už ve středu propustili.

Ovšem s přítelem, který se jí o nepěkné chvilky postaral a mohl ji svým jednáním vlastně i zabít, se záhy po autonehodě rozešla. 

VIDEO: Michal David úpí bolestí a sotva hýbe hlavou: Lékaři rozhodli o páteři!

Video
Video se připravuje ...

Michal David úpí bolestí a sotva hýbe hlavou: Lékaři rozhodli o páteři! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
20 fotografií