Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapečka našli v domě přivázaného řetězem: Otec ho držel jako psa!

Autor: DH - 
2. července 2019
12:14

Hrůzný objev učinila ukrajinská policie v jednom z domů na východě země. Našli tu šestiletého chlapce, který byl řetězem připoután ke dveřím, skoro jako by byl pes. Dítě přitom klečelo na špinavé podlaze. Kriminalisté ihned zadrželi jeho otce, který byl obviněn z týrání.

Podle zasahující hlídky byl bezmocný chlapeček uvázán řetězem kolem pasu velice pevně, aby nemohl nikam utéct. Vše dokazují děsivě vyhlížející fotografie, které kriminalisté na místě pořídili.

Podle tiskové zprávy byl chlapec objeven v ukrajinské vesnici Aidar Mykolaivka nedaleko Luhansku. Do vazby okamžitě putoval jeho šestatřicetiletý otec a sedmadvacetiletá nevlastní matka.

Chlapeček je nyní v péči lékařů a psychologů. Rodičům byl automaticky odebrán. „Rodině už ho nikdy nevrátíme,“ řekl mluvčí státního zástupce. Podle něj dítě netrpí žádnými závažnými zdravotními komplikacemi. Je ale ve špatném psychickém stavu.

Otec dítěte je v současné době obviněný z týrání dětí. Za to mu v krajním případě hrozí až pět let odnětí svobody. Úřady mu prý už v minulosti syna odebraly, ale posléze ho vrátily ve chvíli, kdy se otec rozvedl s manželkou a založil novou rodinu.

verka1 ( 2. července 2019 15:45 )

Zavřít, přivázat a nepoustet. Co to je za...
Chudák chlapeček co musel vytrpět.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání