Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Matka 15 dětí nutila potomky koukat, jak vaří štěňátka zaživa. Dceru (14) zbila, až potratila

Autor: shp - 
26. června 2019
20:39

Matka? Spíš tyranka! Martha Crouchová (53) z amerického Aztecu v Novém Mexiku čelí nespočtu obvinění z násilí na svých dětech, jejich věznění a týrání zvířat k tomu. Žena byla zatčena společně se svým manželem Timothym Crouchem (57), který je obviněn z maření policejního vyšetřování. Matka 15 dětí podle všeho udělala svým potomkům ze života hotové peklo na zemi.

Jedna z náctiletých dcer ženy vypověděla, že před ní a jejími sourozenci Martha vařila zaživa štěňátka, která se narodila jejich feně. „Vzala štěňátka, strčila je do obrovského hrnce a vařila je. Děti nutila, ať se dívají,“ stojí v policejním zatykači na ženu podle britského listu Daily Mail. Ji prý bila tak silně a často, že ji dva starší sourozenci museli vzít z Nového Mexika do Arizony, aby ji před tyranskou matkou ochránili.

Dcera: Bila mě do doby, než jsem potratila

Další z dcer vypověděla, že když jí bylo teprve 14 let, tak otěhotněla a obviněná žena ji bila do té doby, než potratila. Jiná dcera prohlásila, že když rodina žila na Aljašce, byla tři roky držena jako zvíře na řetězu, protože si matka myslela, že má silnou nadváhu a musí zhubnout. Detektivové uvedli, že co se obvinění v rodině týče, zjistili, že dvě byla nepravdivá. Týkala se únosu sestry a toho, že jeden z bratrů umlátil dalšího.

Nařčení z týrání dětí a zvířat se však zdají jako pravdivá. Jedna z dalších dcer prohlásila, že před ní Martha nakrmila koťátko jedem. Když se ptala, proč nesmí chodit do školy, dostala prý po hlavě špachtlí na vaření. „Byl jsem zbit, postřelen, pobodán a přejet rodiči,“ tvrdí zase jeden ze synů. Jediný, kdo se Marthy zastává, je její manžel a syn Timothy Crouch Jr. (31). Podle nich jde o báječnou a starostlivou ženu.

Rodina se neustále stěhovala

Moje máma je skvělá osoba, nebýt jí, žil bych ve škarpě,“ nechal se slyšet Crouch Jr. Podle dětí se rodina často stěhovala. Pokaždé, když se o nich začala zajímat policie a sociálka, Crouchovi zmizeli. Žili prý na Aljašce, v Kansasu, Missouri a Montaně. Nyní snad čeká děti lepší život, než s jejich matkou a otcem, u nichž jim dennodenně hrozilo nebezpečí. Děsivé vzpomínky si ale ponesou celý život.

Martin Lapáček ( 1. března 2020 08:52 )

Co to je za svini?

1pravda1 ( 24. července 2019 23:31 )

a co když ji zbouchnul ten otec !

sigmae ( 26. června 2019 22:17 )

ty jsi pěkně zamindrákovaný š.ulínek

pupak_1 ( 26. června 2019 21:56 )

Výchovné metody byly trochu přísnější, ale když se dcera nechá zbouchnout ve čtrnácti...
A ten vývar ze šťeňátek zní zajímavě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání