O narození svého pravnoučka informoval Janda už v polovině května na svém koncertu v Malostranské besedě. „Mám pro vás jednu zprávu. Předevčírem jsem se stal pradědečkem. Můj pravnuk se jmenuje Pepík," šokoval před měsícem své fanoušky. 

Jeho dcera, zpěvačka Marta Jandová, v pondělí konečně malého Pepíčka představila světu. „Tak už je pár týdnů s námi. Pepa Janda. Já jsem prateta a můj táta praděda. Ať jsi, Pepíčku, šťastný," napsala na instagramu Jandová. 

Mezi záplavou gratulací se objevilo i několik tápajících komentářů od zmatených fanoušků, kteří nedokázali pochopit, jak je možné, že je Janda ve svém věku už pradědečkem. „Paní Marta píše, že její otec je praděda, tak nemůže být zároveň otec. Já tu dumám, i když mi do toho nic není. Kdo jsou vlastně rodiče malého Pepíčka? Se tomu snažím přijít na kloub srovnávací verzí a v hlavě pusto a prázdno," snaží se rozluštit záhadu fanynka Radka. 

Malý Pepíček se narodil manželce Jandova vnuka, který je potomkem rockerova zesnulého syna Petra (†35). Ten v roce 2001 prohrál boj s rakovinou. 

VIDEO: Petr Janda se plácl přes kapsu! Svou mladou ženu slušně rozmazluje

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda se plácl přes kapsu! Svou mladou ženu slušně rozmazluje Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií