Moderní reprezentativní sídlo z betonu, které je důmyslně obklopeno zahradami, navrhl ateliér RIMA Arquitectura. Svěží zeleň doplnili průmyslovými stavebními materiály, včetně exponovaného betonu, dřeva, kamene, plechu z uhlíkové oceli a skla. Společně s venkovními cestami, které navozují pocit venkovské pohody, dům vytváří příjemnou atmosféru, která mysl odnáší daleko z rušného velkoměsta.

Rodinné sídlo se rozkládá na třech podlažích se dvěma konzolovými terasami, které vyčnívají a vytvářejí převisy.

Hlavní zahrady se nacházejí v přední a zadní části domu s chodníkem přes suterénní zahradu, která začíná u vchodu do objektu a postupně se rozšiřuje směrem dozadu.

V suterénu domu se nachází kryté parkovací stání, vinný sklípek, posilovna, dvě ložnice s koupelnou, technická místnost, strojovna a zahrada.

V přízemí je přístup na příjezdovou cestu, hlavní a servisní vchod, společenské prostory včetně kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, pracovny a koupelny pro hosty.

V prvním patře se nacházejí tři ložnice s vlastní koupelnou, TV místnost a centrálně umístěná terasa. V nejvyšším patře se nachází hlavní ložnice s obývacím prostorem, šatnou a vlastní terasa s výhledem do dvora a na údolí.

Fotogalerie
21 fotografií