Architekt navrhl dům pro sebe a svou rodinu. Během projektování se nechal inspirovat dětskou kresbou. Finální design pak dal domu klasickou moderní siluetu.

Přední pergola se táhne z interiéru a stává se přirozeným rozšířením domu. Přibližně v polovině se dřevěné lamely rozestupují a přirozené světlo proudí mezerami do krytého prostoru.

Fasádu přední části domu pokrývají skleněné tabule, které do interiéru pouští dostatek světla. Kulaté podstavce kaskádovitě sestupují z pergoly do prostoru s posezením a pak na cestu do vedlejší zahrady.

Exteriér je obložen prefabrikovanými panely z černého betonu, které vyžadují malou údržbu a pomáhají struktuře splynout s okolím.

Nápaditý je také vnitřek domu. Hned za vstupními dveřmi je místnost, ze které si můžete prohlédnout jedno z aut majitelů. Na druhé straně domu se totiž nachází garáž, do které je vidět skrz sérii oken. Hlavní obytný prostor domu je otevřený a má velkoformátová okna, která sahají od podlahy ke stropu. Vnitřní nádvoří nabízí soukromí a zároveň pouští do domu dostatek slunečních paprsků.

Fotogalerie
26 fotografií