Majitelé nemovitosti požádali architekty aby aktualizovali interiér bytu, nahradili zastaralý design, vnesli do prostoru více přirozeného světla a také inovativní technologie.

V příbytku bylo instalováno nové schodiště ze dvou různých materiálů. Spodní část je tvořena bílým Dektonem (vysoce odolný umělý kámen vyrobený ze směsi přírodních materiálů), horní tvoří otevřené dřevěné stupně.

Byt z devadesátých let dostal nový design a zelené prvky, díky kterým působí jako poklidná oáza

Byt se rozprostírá na ploše 260 m2. Dostal zcela nové otevřené uspořádání, stejně jako čerstvou barevnou paletu doplněnou o neutrální tóny, takže působí útulný a zároveň jasný.

Přímo uvnitř terasy byla instalována vertikální rostlinná stěna, takže se zeleni dostává dost přirozeného světla. Rostliny zdobí i hlavní koupelnu a poskytují majitelům velmi příjemný pocit z lázně.

Fotogalerie
14 fotografií